REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 3
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šaltą kavą sumaišykite su amareto likeriu .
Kiaušinio trynius sudėti į dubenį (geriausiai metalinį), supilkite cukrų ir plakite mikseriu iki purumo, kol tryniai taps šviesūs (apie 5 minutes). Sumažinkite greitį ir po šaukštą sudėkite sūrį ir migdolų kvapus.
Sausainius išmirkykite (po 3 sekundes iš kiekvienos pusės) kavoje, sudėkite į vieną didelį arba kelis nedidelius indelius. Užtepkite sluoksnį kremo. Suberkite pusę mėlynių. Užklokite sekančiu išmirkytų sausainių sluoksniu, užtepkite likusiu kremu. Užbarstykite kakavos. Galima papuošti mėlynėmis.
Desertą padėkite 2 - 3 val. į šaldytuvą.
Skanaus.
REKLAMA