• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 360 gramų varškės (riebi)
  • 2 pakeliai sausainių (kondensuoto pieno skonio )
  • 180 gramų sviesto (minkštas)
  • 200 gramų slyvų (džiovintos)
  • 10 valgomųjų šaukštų brendžio (arba juoda arbata)
  • 0.5 skardinės kondensuoto pieno
  • šiek tiek vanilinio cukraus
  • šiek tiek lazdyno reišutų

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 360 gramų varškės (riebi)
  • 2 pakeliai sausainių (kondensuoto pieno skonio )
  • 180 gramų sviesto (minkštas)
  • 200 gramų slyvų (džiovintos)
  • 10 valgomųjų šaukštų brendžio (arba juoda arbata)
  • 0.5 skardinės kondensuoto pieno
  • šiek tiek vanilinio cukraus
  • šiek tiek lazdyno reišutų

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 12

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Džiovintas slyvas pamirkyti brendyje ar arbatoje (geriau per naktį). Sausainius sulaužyti nedideliais gabalėliais ir atidėti į šalį. Išplakti sviestą, kondensuotą pieną, varškę ir vanilinį cukrų iki vientisos masės. Gautą masę sumaišyti su slyvomis ir sausainiais. Dubenį iškloti maistine plėvele, suberti riešutus ir tolygiai paskirstyti. Suversti tinginio masę. Tortą palaikyti šaltai per nakt.

    Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų