INGREDIENTAI:
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas svogūnų
- 4 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų (1 stiklinė 200 ml talpos)
- 200 gramų dešros
- 300 gramų sūris
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 1 kilogramas cukinijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sutarkuojame burokine tarka cukinijų minkštimą, susikaupusį skystį nusunkiame. Taip pat sutarkuojame sūrį, svogūną ir dešrą. Viską sumaišome. Įmušame kiaušinius, suberiame miltus, druską, petražoles.
Viską išmaišant sudedame į kepimo indą, išteptą aliejumi.
Kepame 40 minučių 180° C laipsnių orkaitėje.
Autorius: Dana
INGREDIENTAI:
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas svogūnų
- 4 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų (1 stiklinė 200 ml talpos)
- 200 gramų dešros
- 300 gramų sūris
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 1 kilogramas cukinijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sutarkuojame burokine tarka cukinijų minkštimą, susikaupusį skystį nusunkiame. Taip pat sutarkuojame sūrį, svogūną ir dešrą. Viską sumaišome. Įmušame kiaušinius, suberiame miltus, druską, petražoles.
Viską išmaišant sudedame į kepimo indą, išteptą aliejumi.
Kepame 40 minučių 180° C laipsnių orkaitėje.
Autorius: Dana
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI