INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 700 gramų svogūnų
- 6 vienetai batono (riekelės)
- 300 mililitrų baltojo vyno
- 200 gramų sūris
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 1 ir 1/5 litro sultinio
- šiek tiek žalumynų
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Susmulkinkite svogūną, česnaką. Viską sumaišykite su prieskoniais.
Dėkite šios masės į molinius indelius, pilkite po lygiai vyno ir sultinio. Viršų apibarstome batono kubeliais ir tarkuotu sūriu. Apibarstome žalumynais.
Pašauname į 180 laipsnių orkaitę 10-15 minučių.
Autorius: Simona
REKLAMA