• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 30 gramų morkų (keptos)
  • 30 gramų salierų
  • 60 gramų svogūnų (kepti)
  • 0.5 vieneto kiaušinių (virtas)
  • 30 gramų baltojo vyno
  • 50 gramų grietinėlės
  • 40 gramų sūris
  • 200 gramų kiaulės nugarinės
  • 30 gramų sultinio (vištienos)
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Padažui reikės: 30 g. svogūnų, 30 g. keptų morkų, 30 g. keptų salierų, 50 g. grietinėlės, 30 g. baltojo vyno, 30g. vištienos sultinio. Visus produktus, skirtus padažui, sutriname smulkintuvu. Jei padažas per tirštas, atskiedžiame sultiniu, susidariusiu kepant kiaulieną.

    Įdarui: 0,5 trinto virto kiaušinio, 30 g. keptų svogūnų ir 30 g. tarkuoto sūrio.

    Kiaulienos nugarinę plonai išmušame, pabarstome prieskoniais, sudedame išmaišytus įdarui skirtus produktus ir susukame. Kepame orkaitėje 70°C temperatūroje 15 minučių.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų