Moliūgo minkštimą supjaustyti stambiais kubeliais, svogūną griežinėliais, sudėti į skardą, apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir pašauti į 180°C orkaitę ir kepti apie 15 minučių, kol suminkštės moliūgas.
Lėkštę iškloti špinatų lapais, dėti apkeptus moliūgus ir svogūną, feta sūrį, užbarstyti apkeptomis sėklomis (sausoje keptuvėje) ir apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
Patiekti su juoda grūdėta duona,
Skanaus.
Patiekti su juoda grūdėta duona.
Skanaus.
Autorius: Raminta
INGREDIENTAI:
300 gramų moliūgų
5 gramai moliūgų (sėklos)
5 gramai sezamo sėklų (sėklos)
1 vienetas svogūnų (raudonas)
50 vienetų špinatų
5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
80 gramų feta sūrio (kubeliais pjaustytas)
5 gramai linų sėmenų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliūgo minkštimą supjaustyti stambiais kubeliais, svogūną griežinėliais, sudėti į skardą, apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir pašauti į 180°C orkaitę ir kepti apie 15 minučių, kol suminkštės moliūgas.
Lėkštę iškloti špinatų lapais, dėti apkeptus moliūgus ir svogūną, feta sūrį, užbarstyti apkeptomis sėklomis (sausoje keptuvėje) ir apšlakstyti alyvuogių aliejumi.