1 valgomasis šaukštas vyšnių (šviežios arba konservuotos)
150 gramų jogurto (natūralus)
150 gramų jogurto (norimo skonio)
1 stiklinė avižinių dribsnių (miusli)
1 stiklinė vaisių (kivi, vynuogės, bananai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vaisius supjaustyti, iš vyšnių išimti kauliukus.
Į kiekvienos taurės dugną dėti šaukštą vaisių ir vyšnių, tada berti sluoksnį miusli ir aplieti medumi. Tada vėl dėti šaukštą vaisių su uogomis, pilti natūralaus jogurto, dėti sluoksnį miusli, pilti norimo skonio jogurto ir sudėti likusius vaisius.
Sveika, paprasta ir labai skanu ;)
Autorius: Milda
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai medaus (skystas)
1 valgomasis šaukštas vyšnių (šviežios arba konservuotos)
150 gramų jogurto (natūralus)
150 gramų jogurto (norimo skonio)
1 stiklinė avižinių dribsnių (miusli)
1 stiklinė vaisių (kivi, vynuogės, bananai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vaisius supjaustyti, iš vyšnių išimti kauliukus.
Į kiekvienos taurės dugną dėti šaukštą vaisių ir vyšnių, tada berti sluoksnį miusli ir aplieti medumi. Tada vėl dėti šaukštą vaisių su uogomis, pilti natūralaus jogurto, dėti sluoksnį miusli, pilti norimo skonio jogurto ir sudėti likusius vaisius.