Įkaitintame aliejuje pakepinti avižinius dribsnius ir saulėgrąžas, kol gražiai apskrus. Maišant supilti razinas, sudėti medų. Kaitinti tol, kol medus tolygiai pasiskirstys ir beveik užvirs. Sudėti į formą maždaug 1-2 cm storio sluoksniu, prispausti ir kelias valandas laikyti šaldytuve, kol sukietės. Po to supjaustyti kvadratėliais arba kita jūsų norima forma.
Autorius: Raminta
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai medaus
4 valgomieji šaukštai saulėgrąžų
4 valgomieji šaukštai aliejaus
4 valgomieji šaukštai razinų
5 valgomieji šaukštai avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitintame aliejuje pakepinti avižinius dribsnius ir saulėgrąžas, kol gražiai apskrus. Maišant supilti razinas, sudėti medų. Kaitinti tol, kol medus tolygiai pasiskirstys ir beveik užvirs. Sudėti į formą maždaug 1-2 cm storio sluoksniu, prispausti ir kelias valandas laikyti šaldytuve, kol sukietės. Po to supjaustyti kvadratėliais arba kita jūsų norima forma.