INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- 1 vienetas kiaušinių
- 150 gramų kvietinių miltų
- 100 mililitrų braškių (uogienė, tiršta)
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sviesto
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 90 gramų avižinių dribsnių
- 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
- 40 gramų linų sėmenų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite miltus, cukrų, avižinius dribsnius, maltas linų sėklas, vanilinį cukrų, druską, ir kepimo miltelius. Tuomet supilkite ištirpintą sviestą, įmuškite kiaušinį, įdėkite grietinės. Viską gerai išmaišykite. Jei braškės didokos, tuomet jas pasmulkinkite, o jei ne, sudėkite į tešlą ir lengvai išmaišykite. Sausainius formuokite ant sviestinio popieriaus ir pašaukite į 190 laipsnių orkaitę. Skanaus!
REKLAMA