Bulvės išverdamos su lupena, paliekamos truputį kad atvėstų, nulupamos ir supjaustomos. Svogūnas smulkiai supjaustomas ir suberiamas į bulves. Actas, aliejus, druska, pipirai ir garstyčios sumaišomos ir užpilama ant dar šiltų bulvių. Salotos patiekiamos šiltos, galima pakepinti spirgučių ir patiekti su jais. Skanaus.
Autorius: Erika
INGREDIENTAI:
1 kilogramas bulvių (virtos su lupena)
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek garstyčių
1 vienetas svogūnų
4 valgomieji šaukštai acto
šiek tiek druskos
4 valgomieji šaukštai aliejaus
125 gramai sultinio (daržovių, šiltas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulvės išverdamos su lupena, paliekamos truputį kad atvėstų, nulupamos ir supjaustomos. Svogūnas smulkiai supjaustomas ir suberiamas į bulves. Actas, aliejus, druska, pipirai ir garstyčios sumaišomos ir užpilama ant dar šiltų bulvių. Salotos patiekiamos šiltos, galima pakepinti spirgučių ir patiekti su jais. Skanaus.