Keptuvėje pakepinti faršą su truputėliu aliejaus, pasūdyti ir pabarstyti pipirais. Atskirai apkepinti porus. Sutrinti mikseryje kartu su faršu (galima netrinti). Užvirinti 2 stiklines vandens. Į vandenį sudėti faršą su porais. Patroškinti ant silpnos ugnies 10 min. Tada supilti 2 stiklines pieno arba grietinėlės ir dar 10 min. pavirti. Sudėti lydytą sūrį. Kai sūris išsilydys, sudėti raudonėlius, druską ir pipirus. Užvirinti.
Autorius: Irina
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
2 vienetai porų
500 gramų jautienos faršo
2 stiklinės pieno
šiek tiek druskos
150 gramų lydyto sūrio
2 valgomieji šaukštai raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Keptuvėje pakepinti faršą su truputėliu aliejaus, pasūdyti ir pabarstyti pipirais. Atskirai apkepinti porus. Sutrinti mikseryje kartu su faršu (galima netrinti). Užvirinti 2 stiklines vandens. Į vandenį sudėti faršą su porais. Patroškinti ant silpnos ugnies 10 min. Tada supilti 2 stiklines pieno arba grietinėlės ir dar 10 min. pavirti. Sudėti lydytą sūrį. Kai sūris išsilydys, sudėti raudonėlius, druską ir pipirus. Užvirinti.