Susmulkinkite sausainius ir sumaišykite su lydytu sviestu. Vėliau sudėkite juos į kepimo indą (24 cm Ø) ir kepkite orkaitėje 175°C temperatūroje apie 10 minučių. Iškepę sausainius, palikite juos atvėsti. Tuo tarpu sumaišykite kreminį ir kaimišką sūrį, cukrų, kukurūzų krakmolą bei kardamoną. Įmaišykite vieną po kito kiaušinius ir grietinėlę. Išlydykite šokoladą ir supilkite ant viršaus. Gautą masę tolygiai paskirstykite kepimo inde ir ant viršaus uždėkite mėlynių. Kepkite pyragą orkaitėje 175°C temperatūroje apie 40 minučių. Kepimo pabaigoje uždenkite indą folija, jei paviršius paruduos. Išjungę orkaitę, pyragą dar palikite pastovėti 10 minučių. Po to, išimkite jį iš kepimo indo ir papuoškite šviežiomis mėlynėmis bei vaniliniu cukrumi.
Susmulkinkite sausainius ir sumaišykite su lydytu sviestu. Vėliau sudėkite juos į kepimo indą (24 cm Ø) ir kepkite orkaitėje 175°C temperatūroje apie 10 minučių. Iškepę sausainius, palikite juos atvėsti. Tuo tarpu sumaišykite kreminį ir kaimišką sūrį, cukrų, kukurūzų krakmolą bei kardamoną. Įmaišykite vieną po kito kiaušinius ir grietinėlę. Išlydykite šokoladą ir supilkite ant viršaus. Gautą masę tolygiai paskirstykite kepimo inde ir ant viršaus uždėkite mėlynių. Kepkite pyragą orkaitėje 175°C temperatūroje apie 40 minučių. Kepimo pabaigoje uždenkite indą folija, jei paviršius paruduos. Išjungę orkaitę, pyragą dar palikite pastovėti 10 minučių. Po to, išimkite jį iš kepimo indo ir papuoškite šviežiomis mėlynėmis bei vaniliniu cukrumi.