Sūrius supjaustyti šiaudeliais arba kubeliais. Apelsiną padalinti skiltelėmis. Skiltelių odeles nulupti. Kumpį ir papriką supjaustyti šiaudeliais. Visus ingredientus sumaišyti ir sudėti į indą. Šiek tiek palaikyti šaldytuve. Kol salotos ilsisi šaldytuve, paruošti užpilą: sumaišyti majonezą su jogurtu, cukrumi ir citrinos sultimis, įberti pipirų. Į salotines įdėti po kelis lapus salotų, sudėti produktus, užbarstyti svogūnų laiškų ir užpilti viską užpilu.
Autorius: Saulutė
INGREDIENTAI:
1 vienetas apelsinų
1 arbatinis šaukštelis cukraus
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 vienetas paprikų
šiek tiek salotų (aisbergo)
šiek tiek svogūnų (laiškai)
100 gramų kiaulienos kumpio (rūkytas)
2 valgomieji šaukštai majonezo
1 valgomasis šaukštas jogurto (natūralus)
100 gramų pelėsinio sūrio
140 gramų lydyto sūrio (Hohland "Asorti")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sūrius supjaustyti šiaudeliais arba kubeliais. Apelsiną padalinti skiltelėmis. Skiltelių odeles nulupti. Kumpį ir papriką supjaustyti šiaudeliais. Visus ingredientus sumaišyti ir sudėti į indą. Šiek tiek palaikyti šaldytuve. Kol salotos ilsisi šaldytuve, paruošti užpilą: sumaišyti majonezą su jogurtu, cukrumi ir citrinos sultimis, įberti pipirų. Į salotines įdėti po kelis lapus salotų, sudėti produktus, užbarstyti svogūnų laiškų ir užpilti viską užpilu.