Purūs varškės pagaliukai virti aliejuje.
INGREDIENTAI:
- 200 gramų miltai
- 200 gramų varškės
- 1 vienetas kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
- 2 žiupsneliai sodos
- Kepimui:
- 300 mililitrų aliejaus
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 2
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Varškę gerai ištrinti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, soda, kiaušiniu ir grietine.
- Sijoti miltus ir minkyti tešlą (miltų gali reikėti daugiau), kad būtų tinkama gaminti ilgus, plonus pagaliukus.
- Virti aliejuje ir sudėlioti šulinėlį. Skanaus :)
REKLAMA