• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek alyvuogių
  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek svogūnų
  • šiek tiek kiaulienos kumpio (arba rūkyta dešra)
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek raugintų agurkų
  • šiek tiek pieno
  • 1 vienetas lavašo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausia reikia majonezą sumaišyti su sutrintu česnaku, kad gautųsi česnakinis padažas ir juo ištepti ištiestą lavašą (galima vietoj šio padažo ištepti lydytu sūriu). Tada maždaug vienodai suberti labai smulkiai supjaustytus raugintus agurkiukus, kumpiuką, dešrytę ar netgi apkeptą faršą, bei svogūną. Tuomet užtarkuoti sūrį, bei įdėti visus kitus produktus (pvz.: pjaustytos alyvuogės, paprika ar pan.) esu dariusi su visais šiais priedais ir visi jie labai tiko. Toliau aš su virtuvinėmis žirklėmis sukarpiau lavašą mažesniais gabaliukais, kad susukus gautųsi maži suktinukai, o ne vienas didelis suktinis. Visa tai padarius reikia 10-15 minučių įdėti į orkaitę (nedidelėje temperatūroje), kad ištirptų sūris ir šiek tiek apkeptų viršus. Gaunasi labai greitai paruošiamas ir skanus užkandis.

Autorius: Gerda

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek alyvuogių
  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek svogūnų
  • šiek tiek kiaulienos kumpio (arba rūkyta dešra)
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek raugintų agurkų
  • šiek tiek pieno
  • 1 vienetas lavašo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausia reikia majonezą sumaišyti su sutrintu česnaku, kad gautųsi česnakinis padažas ir juo ištepti ištiestą lavašą (galima vietoj šio padažo ištepti lydytu sūriu). Tada maždaug vienodai suberti labai smulkiai supjaustytus raugintus agurkiukus, kumpiuką, dešrytę ar netgi apkeptą faršą, bei svogūną. Tuomet užtarkuoti sūrį, bei įdėti visus kitus produktus (pvz.: pjaustytos alyvuogės, paprika ar pan.) esu dariusi su visais šiais priedais ir visi jie labai tiko. Toliau aš su virtuvinėmis žirklėmis sukarpiau lavašą mažesniais gabaliukais, kad susukus gautųsi maži suktinukai, o ne vienas didelis suktinis. Visa tai padarius reikia 10-15 minučių įdėti į orkaitę (nedidelėje temperatūroje), kad ištirptų sūris ir šiek tiek apkeptų viršus. Gaunasi labai greitai paruošiamas ir skanus užkandis.

Autorius: Gerda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų