100 gramų riešutų (Jūsų mėgstami, kapoti arba malti)
šiek tiek mėtų (lapeliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sparnelius įtrinkite sviesto, riešutų, medaus, imbiero, kmynų, mėtų, pipirų ir druskos mišiniu. Po kelių valandų dėkite į riebalais išteptą skardą, apdenkite folija ir kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30-40 min. Prieš baigdami kepti nuimkite foliją ir leiskite mėsai parusti. Jei trūksta riebalų, galite įpilti truputį vandens. Patiekite su mėgstamu garnyru. Skanaus.
Autorius: Justelez
INGREDIENTAI:
šiek tiek imbierų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek kmynų
100 gramų medaus
šiek tiek vištienos sparnelių
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (skardai patepti)
100 gramų sviesto
100 gramų riešutų (Jūsų mėgstami, kapoti arba malti)
šiek tiek mėtų (lapeliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sparnelius įtrinkite sviesto, riešutų, medaus, imbiero, kmynų, mėtų, pipirų ir druskos mišiniu. Po kelių valandų dėkite į riebalais išteptą skardą, apdenkite folija ir kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30-40 min. Prieš baigdami kepti nuimkite foliją ir leiskite mėsai parusti. Jei trūksta riebalų, galite įpilti truputį vandens. Patiekite su mėgstamu garnyru. Skanaus.