• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek imbierų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek kmynų
  • 100 gramų medaus
  • šiek tiek vištienos sparnelių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (skardai patepti)
  • 100 gramų sviesto
  • 100 gramų riešutų (Jūsų mėgstami, kapoti arba malti)
  • šiek tiek mėtų (lapeliai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sparnelius įtrinkite sviesto, riešutų, medaus, imbiero, kmynų, mėtų, pipirų ir druskos mišiniu.
    Po kelių valandų dėkite į riebalais išteptą skardą, apdenkite folija ir kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30-40 min.
    Prieš baigdami kepti nuimkite foliją ir leiskite mėsai parusti.
    Jei trūksta riebalų, galite įpilti truputį vandens.
    Patiekite su mėgstamu garnyru.
    Skanaus.

Autorius: Justelez

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek imbierų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek kmynų
  • 100 gramų medaus
  • šiek tiek vištienos sparnelių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (skardai patepti)
  • 100 gramų sviesto
  • 100 gramų riešutų (Jūsų mėgstami, kapoti arba malti)
  • šiek tiek mėtų (lapeliai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sparnelius įtrinkite sviesto, riešutų, medaus, imbiero, kmynų, mėtų, pipirų ir druskos mišiniu.
    Po kelių valandų dėkite į riebalais išteptą skardą, apdenkite folija ir kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30-40 min.
    Prieš baigdami kepti nuimkite foliją ir leiskite mėsai parusti.
    Jei trūksta riebalų, galite įpilti truputį vandens.
    Patiekite su mėgstamu garnyru.
    Skanaus.

Autorius: Justelez

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų