INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas paprikų (raudonoji)
- 3 vienetai pomidorų pastos
- 100 gramų ryžių
- 3 vienetai svogūnų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (žvėrienos)
- 500 gramų stirnienos
- 0.5 stiklinės pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Stirnieną nuplauti, supjaustyti plonais griežinėliais, nusausinti. Į įkaitintą keptuvę sudėti mėsą ir kepti vidutinėje temperatūroje 3-4 min. iš abiejų pusių, kol paskrus. Mėsą išimti ir sudėti į dubenį.
Į keptuvę berti supjaustytus baravykus, smulkiai supjaustytus svogūnus, griežinėliais supjaustytas paprikas, nuluptus be sėklų pomidorus, pagardinti prieskoniais. Uždengti dangčiu ir sumažinti temperatūrą iki minimumo, troškinti 10-12 min. Įpilti pusę stiklinės pomidorų tyrės, įmesti susmulkintą lauro lapą, išspausti česnako skilteles, sudėti mėsą ir troškinti 10-12min.
Patiekti su ryžiais, papuošti mėtos lapeliais.
REKLAMA