• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų
  • 5 vienetai juodųjų pipirų
  • 1 vienetas laurų lapų (lapelis)
  • 250 gramų morkų
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 125 gramai žirnių
  • 50 gramų kiaulienos kumpio
  • 500 gramų jautienos (neriebi)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek džiūvesėlių (malti)
  • 100 gramų dešros
  • 40 gramų kiaulės šoninės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • šiek tiek sultinio (mėsos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Per naktį pamirkyti žalieji žirniai, jautiena ir kumpis užpilami vandeniu ir pusiau išverdami.
    Po to į tą patį puodą sudedama dešra, kubeliais supjaustytos morkos, smulkiai supjaustyti svogūnai, lauro lapelis, pipirai ir verdama, kol produktai suminkštėja.
    Kukuliams skirtas kumpis, lašiniukai, česnakas ir petražolių lapeliai smulkiai supjaustomi, supilami plakti kiaušiniai, įpilama truputį mėsos sultinio, įberiama maltų džiūvėsėlių, ir viskas gerai išmaišoma.
    Iš paruoštos masės padaromi kukuliai, kurie verdami aliejuje, kol pasidaro auksinės spalvos.
    Kukuliai į išvirusią sriubą sudedami prieš pat paduodant.
    Gero apetito!

Autorius: Aiva

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų
  • 5 vienetai juodųjų pipirų
  • 1 vienetas laurų lapų (lapelis)
  • 250 gramų morkų
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 125 gramai žirnių
  • 50 gramų kiaulienos kumpio
  • 500 gramų jautienos (neriebi)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek džiūvesėlių (malti)
  • 100 gramų dešros
  • 40 gramų kiaulės šoninės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • šiek tiek sultinio (mėsos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Per naktį pamirkyti žalieji žirniai, jautiena ir kumpis užpilami vandeniu ir pusiau išverdami.
    Po to į tą patį puodą sudedama dešra, kubeliais supjaustytos morkos, smulkiai supjaustyti svogūnai, lauro lapelis, pipirai ir verdama, kol produktai suminkštėja.
    Kukuliams skirtas kumpis, lašiniukai, česnakas ir petražolių lapeliai smulkiai supjaustomi, supilami plakti kiaušiniai, įpilama truputį mėsos sultinio, įberiama maltų džiūvėsėlių, ir viskas gerai išmaišoma.
    Iš paruoštos masės padaromi kukuliai, kurie verdami aliejuje, kol pasidaro auksinės spalvos.
    Kukuliai į išvirusią sriubą sudedami prieš pat paduodant.
    Gero apetito!

Autorius: Aiva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų