Bulves, svogūnus ir česnakus smulkiai supjaustyti. Puode ištirpinti 4 šaukštus sviesto, jame apkepinti svogūnus ir česnakus, į juos suberti bulves, nedaug pakept. Tada supilti karštą sultinį, pieną ir pavirti 30 min. Po 30 min. nuimti nuo ugnies ir suplakti sriubą su mikseriu. Gautą masę pagardinti šafranu ir prieskoniais, vėl užvirti, pavirti 4 min. Po to supilti vyną, grietinėlę, sudėti lydytą sūrį ir virti, pastoviai maišant, kol viskas ištirps ir gausis vientisa masė. Patiekti su paskrudinta balta duona ir lašišos gabaliuku, žalumynais.
Bulves, svogūnus ir česnakus smulkiai supjaustyti. Puode ištirpinti 4 šaukštus sviesto, jame apkepinti svogūnus ir česnakus, į juos suberti bulves, nedaug pakept. Tada supilti karštą sultinį, pieną ir pavirti 30 min. Po 30 min. nuimti nuo ugnies ir suplakti sriubą su mikseriu. Gautą masę pagardinti šafranu ir prieskoniais, vėl užvirti, pavirti 4 min. Po to supilti vyną, grietinėlę, sudėti lydytą sūrį ir virti, pastoviai maišant, kol viskas ištirps ir gausis vientisa masė. Patiekti su paskrudinta balta duona ir lašišos gabaliuku, žalumynais.