Bulves nulupti ir sujaustyti kubeliais, morkas nuskusti ir supjaustyti griežinėliais. Daržoves sudėti į verdantį sultinį. Joms kiek pavirus, dėti susmulkintus, švariai nuplautus špinatus, krevetes. Į pabaigą virimo supilti citrinų cultis, pagardinti druska bei pipirais pagal skonį. Tiekti su grietine, papuošus petražolės šakele.
Autorius: Lijana
INGREDIENTAI:
3 vienetai bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas morkų
šiek tiek petražolių
2 saujos špinatų
200 gramų krevečių be kevalo
šiek tiek druskos
2.5 litro sultinio (daržovių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nulupti ir sujaustyti kubeliais, morkas nuskusti ir supjaustyti griežinėliais. Daržoves sudėti į verdantį sultinį. Joms kiek pavirus, dėti susmulkintus, švariai nuplautus špinatus, krevetes. Į pabaigą virimo supilti citrinų cultis, pagardinti druska bei pipirais pagal skonį. Tiekti su grietine, papuošus petražolės šakele.