• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek petražolių (smulkintos)
  • šiek tiek kiaulienos kumpio (virtas)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek parmezano sūrio (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas šparagų (ryšelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šparagus nuskusti ir virti pasūdytame vandenyje su trupučiu cukraus 10-12 min.
    Išvirus išgriebti, truputėlį nusausinti. Dėti į lėkštę, užpilti pašildytu alyvuogių aliejumi ir pabarstyti tarkuotu Parmezano sūriu.
    Patiekti su riekelėmis pjaustytu virtu kiaulienos kumpiu ir virtomis bulvėmis. Viską pabarstyti smulkintomis petražolėmis.

    P.S. Vietoj aliejaus galima naudoti lydytą sviestą.

Autorius: Vilma

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek petražolių (smulkintos)
  • šiek tiek kiaulienos kumpio (virtas)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek parmezano sūrio (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas šparagų (ryšelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šparagus nuskusti ir virti pasūdytame vandenyje su trupučiu cukraus 10-12 min.
    Išvirus išgriebti, truputėlį nusausinti. Dėti į lėkštę, užpilti pašildytu alyvuogių aliejumi ir pabarstyti tarkuotu Parmezano sūriu.
    Patiekti su riekelėmis pjaustytu virtu kiaulienos kumpiu ir virtomis bulvėmis. Viską pabarstyti smulkintomis petražolėmis.

    P.S. Vietoj aliejaus galima naudoti lydytą sviestą.

Autorius: Vilma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų