• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai cinamono (lazdelės)
  • 1 vienetas citrinų
  • 75 mililitrai cukraus
  • 6 vienetai gvazdikėlių
  • 0.5 stiklinės spanguolių (džiovintos)
  • 250 mililitrų vandens (verdantis)
  • 2 vienetai arbatos (juodoji/raudonoji, maišeliai)
  • 1.5 litro sulčių (spanguolių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite spanguolių sultis, vandenį, sudėkite arbatos maišelius, spanguoles, cukrų, citrinos griežinėlius, gvazdikėlius ir cinamono lazdeles. Uždenkite ir virkite virš mažos nuo 3 iki 5 valandų.
    Samčiu supilstykite į taures ir papuoškite su citrinų griežinėliais ir cinamono lazdelėmis.
    Skanaus!

Autorius: Janina

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai cinamono (lazdelės)
  • 1 vienetas citrinų
  • 75 mililitrai cukraus
  • 6 vienetai gvazdikėlių
  • 0.5 stiklinės spanguolių (džiovintos)
  • 250 mililitrų vandens (verdantis)
  • 2 vienetai arbatos (juodoji/raudonoji, maišeliai)
  • 1.5 litro sulčių (spanguolių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite spanguolių sultis, vandenį, sudėkite arbatos maišelius, spanguoles, cukrų, citrinos griežinėlius, gvazdikėlius ir cinamono lazdeles. Uždenkite ir virkite virš mažos nuo 3 iki 5 valandų.
    Samčiu supilstykite į taures ir papuoškite su citrinų griežinėliais ir cinamono lazdelėmis.
    Skanaus!

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų