Spanguoles užpilkite šiltu vandeniu ir palikite maždaug 20 min. Sumaišykite nusunktas spanguoles, cukrų, kiaušinį, citrinos žievelę ir margariną. Atskirame dubenėlyje sumaišykite kepimo miltelius, druską, prieskonius ir miltus. Sumaišykite kartu sausus ir šlapius ingredientus ir gautą tešlą supilstykite į formeles. Kepkite apie 20 min. 175 laipsnių temperatūroje. Iš nurodytų ingredientų gausis maždaug 10 standartinio dydžio keksiukų. Skanaus.
Spanguoles užpilkite šiltu vandeniu ir palikite maždaug 20 min. Sumaišykite nusunktas spanguoles, cukrų, kiaušinį, citrinos žievelę ir margariną. Atskirame dubenėlyje sumaišykite kepimo miltelius, druską, prieskonius ir miltus. Sumaišykite kartu sausus ir šlapius ingredientus ir gautą tešlą supilstykite į formeles. Kepkite apie 20 min. 175 laipsnių temperatūroje. Iš nurodytų ingredientų gausis maždaug 10 standartinio dydžio keksiukų. Skanaus.