INGREDIENTAI:
- šiek tiek paprikų (raudona)
- šiek tiek špinatų
- 50 mililitrų baltojo vyno (sausas arba pusiau sausas)
- šiek tiek makaronų (spaghetti)
- šiek tiek krevečių be kevalo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pirmiausia išverdame makaronus.
Kol verda makaronai įkaitiname keptuvę, į įkaitintą keptuvę dedam krevetes, papriką, supjaustytą kvadratėliais, špinatus, galima įdėti prieskonių (aš dėjau baziliką ir aštrius prieskonius).
Į keptuvę įpilame vyno (apie 50ml) ir dedame į keptuvę išvirusius makaronus, nepamirštame maišyti. Troškiname apie 10min.
Skanaus!
Autorius: Justė
INGREDIENTAI:
- šiek tiek paprikų (raudona)
- šiek tiek špinatų
- 50 mililitrų baltojo vyno (sausas arba pusiau sausas)
- šiek tiek makaronų (spaghetti)
- šiek tiek krevečių be kevalo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pirmiausia išverdame makaronus.
Kol verda makaronai įkaitiname keptuvę, į įkaitintą keptuvę dedam krevetes, papriką, supjaustytą kvadratėliais, špinatus, galima įdėti prieskonių (aš dėjau baziliką ir aštrius prieskonius).
Į keptuvę įpilame vyno (apie 50ml) ir dedame į keptuvę išvirusius makaronus, nepamirštame maišyti. Troškiname apie 10min.
Skanaus!
Autorius: Justė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI