Bulves su morkomis supjaustykite griežinėliais, o žiedinį kopūstą išskirstykite žiedeliais. Karščiui atsparų kepimo indą patepkite aliejumi ir sluosniais dėkite prieskoniais įtrintas bulves, morkas, dešros riekeles, žiedinius kopūstus bei šparagines pupeles. Viską apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu bei susmulkintais krapais. Pašaukite į vidutinio karštumo (180 laipsnių temperatūros) orkaitę ir kepkite apie 30 min. Skanaus.
Autorius: Inesa
INGREDIENTAI:
4 vienetai bulvių
šiek tiek krapų (švieži)
2 vienetai morkų
šiek tiek dešros (vytinta, riekutės)
200 gramų pieno
šiek tiek aliejaus
šiek tiek prieskonių (bulvių)
0.5 vieneto žiedinių kopūstų (pakelis)
0.5 gramo sparaginių pupelių (šaldytos, pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves su morkomis supjaustykite griežinėliais, o žiedinį kopūstą išskirstykite žiedeliais. Karščiui atsparų kepimo indą patepkite aliejumi ir sluosniais dėkite prieskoniais įtrintas bulves, morkas, dešros riekeles, žiedinius kopūstus bei šparagines pupeles. Viską apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu bei susmulkintais krapais. Pašaukite į vidutinio karštumo (180 laipsnių temperatūros) orkaitę ir kepkite apie 30 min. Skanaus.