REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 12
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Virtuviniu kombainu ar grūstuvu sutrinti sausainius. Puode ant viryklės ištirpinti sviestą, palaukti, kol atvės, ir supilti į didelį indą. suberti cukrų, kakavos miltelius, išmaišyti. Tada supilti sirupą, sudėti trintus sausainius ir razinas, gerai sumaišyti (masė turi būti vientisa). Keturkampę kepimo formą (geriausia 22x22) iškloti kepimo popieriumi arba maistine plėvele. Mišinį supilti į formą, sulyginti šaukštu. Ištirpinti šokoladą ir šaukštą sviesto karšto vandens vonelėje. Šiuo mišiniu aptepti pyrago paviršių. Papuošti smulkiais spalvingais saldainukais. Įdėti į šaldytuvą ir palaikyti mažiausiai valandą. Supjaustyti gabaliukais.
Skanaus!
Patarimas: Geriau naudoti juodą šokoladą, nes su pienišku ar baltu labai saldu.
REKLAMA