• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų cukraus
  • 8 vienetai graikinių riešutų
  • 2 valgomieji šaukštai kavos (tirpi, stipri)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 300 gramų juodojo šokolado
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų sviesto
  • 40 gramų kokosų (riebalai)
  • 0.5 vieneto kepimo miltelių (pakelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1. Ištirpinti sviestą , 200g školado smulkiai supjaustyti ir suberti į sviestą (šokolado turį ištirpinti). Kremą nukelti nuo ugnies
    2. Šokolado masę paskaninti druska ir cukrumi. Kai cukrus ištirps, įmušti kiaušinius, gerai išsukti.
    3. Miltus sumišyti su kepimo milteliais ir suberti į šokolado masę, gerai išmaiyti. kepimo formą itrinti kokoso riebalais, apibarstyti džiuvėsėliais,supilti tešlą. Pašauti į karštą orkaitę.
    4. 100g šokolado supjaustyti mažais gabaliukais, kartu su su kava pašildyti karšto vandens vonelėje. Ištirpintą šokoladą išsukti su kokoso riebalais. Atvėsusį aptemti kremu ir papuošti riešutais

    Patarimas:

    Ribalais išteptą kepimo formą apipibarstyti skaldytais as takuotais migdolais. Formą atšaldyti (riedalai nenutekės ir migdolai gerai prilips prie sienelių).

Autorius: Tomas

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų cukraus
  • 8 vienetai graikinių riešutų
  • 2 valgomieji šaukštai kavos (tirpi, stipri)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 300 gramų juodojo šokolado
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų sviesto
  • 40 gramų kokosų (riebalai)
  • 0.5 vieneto kepimo miltelių (pakelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1. Ištirpinti sviestą , 200g školado smulkiai supjaustyti ir suberti į sviestą (šokolado turį ištirpinti). Kremą nukelti nuo ugnies
    2. Šokolado masę paskaninti druska ir cukrumi. Kai cukrus ištirps, įmušti kiaušinius, gerai išsukti.
    3. Miltus sumišyti su kepimo milteliais ir suberti į šokolado masę, gerai išmaiyti. kepimo formą itrinti kokoso riebalais, apibarstyti džiuvėsėliais,supilti tešlą. Pašauti į karštą orkaitę.
    4. 100g šokolado supjaustyti mažais gabaliukais, kartu su su kava pašildyti karšto vandens vonelėje. Ištirpintą šokoladą išsukti su kokoso riebalais. Atvėsusį aptemti kremu ir papuošti riešutais

    Patarimas:

    Ribalais išteptą kepimo formą apipibarstyti skaldytais as takuotais migdolais. Formą atšaldyti (riedalai nenutekės ir migdolai gerai prilips prie sienelių).

Autorius: Tomas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų