1. Ištirpinti sviestą , 200g školado smulkiai supjaustyti ir suberti į sviestą (šokolado turį ištirpinti). Kremą nukelti nuo ugnies 2. Šokolado masę paskaninti druska ir cukrumi. Kai cukrus ištirps, įmušti kiaušinius, gerai išsukti. 3. Miltus sumišyti su kepimo milteliais ir suberti į šokolado masę, gerai išmaiyti. kepimo formą itrinti kokoso riebalais, apibarstyti džiuvėsėliais,supilti tešlą. Pašauti į karštą orkaitę. 4. 100g šokolado supjaustyti mažais gabaliukais, kartu su su kava pašildyti karšto vandens vonelėje. Ištirpintą šokoladą išsukti su kokoso riebalais. Atvėsusį aptemti kremu ir papuošti riešutais
Patarimas:
Ribalais išteptą kepimo formą apipibarstyti skaldytais as takuotais migdolais. Formą atšaldyti (riedalai nenutekės ir migdolai gerai prilips prie sienelių).
Autorius: Tomas
INGREDIENTAI:
200 gramų cukraus
8 vienetai graikinių riešutų
2 valgomieji šaukštai kavos (tirpi, stipri)
4 vienetai kiaušinių
250 gramų kvietinių miltų
2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
300 gramų juodojo šokolado
šiek tiek druskos
200 gramų sviesto
40 gramų kokosų (riebalai)
0.5 vieneto kepimo miltelių (pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Ištirpinti sviestą , 200g školado smulkiai supjaustyti ir suberti į sviestą (šokolado turį ištirpinti). Kremą nukelti nuo ugnies 2. Šokolado masę paskaninti druska ir cukrumi. Kai cukrus ištirps, įmušti kiaušinius, gerai išsukti. 3. Miltus sumišyti su kepimo milteliais ir suberti į šokolado masę, gerai išmaiyti. kepimo formą itrinti kokoso riebalais, apibarstyti džiuvėsėliais,supilti tešlą. Pašauti į karštą orkaitę. 4. 100g šokolado supjaustyti mažais gabaliukais, kartu su su kava pašildyti karšto vandens vonelėje. Ištirpintą šokoladą išsukti su kokoso riebalais. Atvėsusį aptemti kremu ir papuošti riešutais
Patarimas:
Ribalais išteptą kepimo formą apipibarstyti skaldytais as takuotais migdolais. Formą atšaldyti (riedalai nenutekės ir migdolai gerai prilips prie sienelių).