INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- 1 valgomasis šaukštas kakavos
- 1 kiaušinių
- 200 gramų kvietinių miltų
- 100 mililitrų pieno
- 125 mililitrai jogurto (natūralus)
- 100 gramų pieniško šokolado
- 100 gramų sviesto
- šiek tiek razinų
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
- 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą mikseriu išplakame su cukrumi, beriame kakavą, mušame kiaušinį. Supilame pieną, kepimo miltelius ir jogurtą. Išlydome šokoladą ir jį supilame taip pat į masę. Įberiame vanilę ir įsijojame miltus, sudedame razinas. Viską kruopščiai išmaišome. Tešlą pilame į formeles ir kepame 180 C orkaitėje apie 15 min. Skanaus!
Autorius: Miglė
REKLAMA