• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 1 vienetas paprikų
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 100 gramų kiaulienos kumpio (karšto rūkymo)
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • 2 saujos juodųjų alyvuogių
  • 5 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 3 vienetai pievagrybių
  • 1 stiklinė vandens (30 laipsnių temperatūros)
  • šiek tiek druskos
  • 10 gramų mielių (sausos)
  • 100 gramų sūris

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Puikaus skonio pica, nesudėtingai pagaminama.
    Svarbiausia geras padas, kurį padaryti nėra lengva.
    Pirmiausiai į stiklinę šilto vandens supilame sausas mieles ir šiek tiek druskos. Palaukiame 10 minučių kol mielės „aktyvuosis“.
    Tuomet į indą su miltais įpilame šiek tiek alyvuogių aliejaus (du valgomieji šaukštai) ir supilame vandenyje ištirpusias mieles.
    Tešlą kočiojame ir paliekame šiltoje vietoje kilti (tai užtruks apie valandą).
    Tešlai pakilus ją gerai išminkome, kad neliktų oro tarpų.
    Tešla turi gautis tampri.
    Paruoštą padą dedame ant alyvuogių aliejumi išteptos skardos.
    Pado kraštus užlankstome ir patepame alyvuogių aliejumi, kad paskrustų. Tuomet padą padengiame iš pomidorų padažo ir majonezo pasigamintu padažu. Užbarstome prieskonius. Sudedame ingridientus tokia tvarka: kiaulienos kumpis, pomidorų grežinėlei, paprikos juostelės, pievagrybiai, alyvuogės, pabarstome česnaku tuomet dedame alyvuoges perpjautas pusiau ir galiausiai tarkuotą sūrį.
    Pašauname į 300 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame apie 20min.
    Skanaus!

Autorius: Agnius

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 1 vienetas paprikų
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 100 gramų kiaulienos kumpio (karšto rūkymo)
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • 2 saujos juodųjų alyvuogių
  • 5 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 3 vienetai pievagrybių
  • 1 stiklinė vandens (30 laipsnių temperatūros)
  • šiek tiek druskos
  • 10 gramų mielių (sausos)
  • 100 gramų sūris

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Puikaus skonio pica, nesudėtingai pagaminama.
    Svarbiausia geras padas, kurį padaryti nėra lengva.
    Pirmiausiai į stiklinę šilto vandens supilame sausas mieles ir šiek tiek druskos. Palaukiame 10 minučių kol mielės „aktyvuosis“.
    Tuomet į indą su miltais įpilame šiek tiek alyvuogių aliejaus (du valgomieji šaukštai) ir supilame vandenyje ištirpusias mieles.
    Tešlą kočiojame ir paliekame šiltoje vietoje kilti (tai užtruks apie valandą).
    Tešlai pakilus ją gerai išminkome, kad neliktų oro tarpų.
    Tešla turi gautis tampri.
    Paruoštą padą dedame ant alyvuogių aliejumi išteptos skardos.
    Pado kraštus užlankstome ir patepame alyvuogių aliejumi, kad paskrustų. Tuomet padą padengiame iš pomidorų padažo ir majonezo pasigamintu padažu. Užbarstome prieskonius. Sudedame ingridientus tokia tvarka: kiaulienos kumpis, pomidorų grežinėlei, paprikos juostelės, pievagrybiai, alyvuogės, pabarstome česnaku tuomet dedame alyvuoges perpjautas pusiau ir galiausiai tarkuotą sūrį.
    Pašauname į 300 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame apie 20min.
    Skanaus!

Autorius: Agnius

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų