• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai paprikų (raudonoji)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 stiklinė grietinėlės (10 % riebumo)
  • 0.5 stiklinės parmezano sūrio (tarkuotas)
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 2 stiklinės sultinio (vištienos)
  • šiek tiek sūris (mėlynasis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paprikas nupilti karštu vandeniu ir nuimti odeles.
    Supjaustyti paprikas šiaudeliais, sudėti į kepimo skardą, dėti į 200 laipsnių temperatūros orkaitę ir paskrudinti apie 7 min.
    Pakepinti susmulkintą svogūną ir skrudintas paprikas keptuvėje su sviestu, kol svogūnai tampa permatomi.
    Pridėti vištienos sultinio ir leisti užvirti.
    Užvirus neuždengtą pavirti apie 30 minučių.
    Naudojant trintuvę sutrinti sriubą iki tyrės, tuomet pridėti grietinėlės bei parmezano sūrio ir pakaitinti, kol sūris ištirpsta.
    Patiekti su šiek tiek mėlynojo sūrio viršuje.
    Skanaus.

Autorius: Aistė

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai paprikų (raudonoji)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 stiklinė grietinėlės (10 % riebumo)
  • 0.5 stiklinės parmezano sūrio (tarkuotas)
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 2 stiklinės sultinio (vištienos)
  • šiek tiek sūris (mėlynasis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paprikas nupilti karštu vandeniu ir nuimti odeles.
    Supjaustyti paprikas šiaudeliais, sudėti į kepimo skardą, dėti į 200 laipsnių temperatūros orkaitę ir paskrudinti apie 7 min.
    Pakepinti susmulkintą svogūną ir skrudintas paprikas keptuvėje su sviestu, kol svogūnai tampa permatomi.
    Pridėti vištienos sultinio ir leisti užvirti.
    Užvirus neuždengtą pavirti apie 30 minučių.
    Naudojant trintuvę sutrinti sriubą iki tyrės, tuomet pridėti grietinėlės bei parmezano sūrio ir pakaitinti, kol sūris ištirpsta.
    Patiekti su šiek tiek mėlynojo sūrio viršuje.
    Skanaus.

Autorius: Aistė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų