INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 5 vienetai svogūnų
- 2 kilogramai kiaulės prandinės
- 0.5 vieneto raudonojo vyno (pusė butelio)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Marinuojame šašlyką:
Supjaustome mėsą gabaliukais, ištriname druska ir pipirais. Beriame pjaustytus svogūnus.
Pilame vyną ir mėsą prislegiame (ant indo su mėsa galime padėti ką nors sunkaus).
Kepame ir valgome :)
Skanaus!
Autorius: Sergėjus
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 5 vienetai svogūnų
- 2 kilogramai kiaulės prandinės
- 0.5 vieneto raudonojo vyno (pusė butelio)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Marinuojame šašlyką:
Supjaustome mėsą gabaliukais, ištriname druska ir pipirais. Beriame pjaustytus svogūnus.
Pilame vyną ir mėsą prislegiame (ant indo su mėsa galime padėti ką nors sunkaus).
Kepame ir valgome :)
Skanaus!
Autorius: Sergėjus
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI