• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 5 vienetai svogūnų
  • 2 kilogramai kiaulės prandinės
  • 0.5 vieneto raudonojo vyno (pusė butelio)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Marinuojame šašlyką:

    Supjaustome mėsą gabaliukais, ištriname druska ir pipirais. Beriame pjaustytus svogūnus.

    Pilame vyną ir mėsą prislegiame (ant indo su mėsa galime padėti ką nors sunkaus).

    Kepame ir valgome :)

    Skanaus!

Autorius: Sergėjus

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 5 vienetai svogūnų
  • 2 kilogramai kiaulės prandinės
  • 0.5 vieneto raudonojo vyno (pusė butelio)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Marinuojame šašlyką:

    Supjaustome mėsą gabaliukais, ištriname druska ir pipirais. Beriame pjaustytus svogūnus.

    Pilame vyną ir mėsą prislegiame (ant indo su mėsa galime padėti ką nors sunkaus).

    Kepame ir valgome :)

    Skanaus!

Autorius: Sergėjus

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų