Vištieną supjaustome nedideliais gabaliukais, įtriname prieskoniais, česnaku, aliejumi ir citrinos sultimis. Paliekame pasimarinuoti bent 1 valandai. Tinka ir kitaip marinuota paukštiena. Bet mėsą prieš kepant rekomenduoju marinuoti, bus skaniau! Suplėšome salotas, supjaustome pomidorus ir agurkus. Pamarinuotus vištienos gabaliukus kepame įkaitintame aliejuje, kiekvieną pusę apkepame, kol gražiai apskrunda. Patiekiame su padažu. Padažas: jogurtas sumaišytas su garstyčiomis, sojos padažu, citrinos sultimis, trintu česnaku ir prieskoniais. Skanaus!
Autorius: Gerda
INGREDIENTAI:
2 vienetai agurkų
2 česnakų
1 česnakų (padažui)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti, padažui)
4 vienetai pomidorų pastos
80 gramų salotų
1 arbatinis šaukštelis garstyčių (padažui)
400 gramų vištos filė
60 mililitrų jogurto (natūralus, padažui)
1 valgomasis šaukštas sojos padažo (padažui)
šiek tiek druskos
šiek tiek druskos (padažui)
2 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištieną supjaustome nedideliais gabaliukais, įtriname prieskoniais, česnaku, aliejumi ir citrinos sultimis. Paliekame pasimarinuoti bent 1 valandai. Tinka ir kitaip marinuota paukštiena. Bet mėsą prieš kepant rekomenduoju marinuoti, bus skaniau! Suplėšome salotas, supjaustome pomidorus ir agurkus. Pamarinuotus vištienos gabaliukus kepame įkaitintame aliejuje, kiekvieną pusę apkepame, kol gražiai apskrunda. Patiekiame su padažu. Padažas: jogurtas sumaišytas su garstyčiomis, sojos padažu, citrinos sultimis, trintu česnaku ir prieskoniais. Skanaus!