Silkę supjaustome mažais gabaliukais. Sutarkuojame morkas, smulkiai supjaustome svogūnų laiškus ir svogūnų galvutes. Į įkaitintą keptuvę įpilame aliejų, sudedame morkas. Morkoms šiek tiek apkepus įdedame svogūnus, galų gale dedame svogūnų laiškus. Viską pagardiname bazilikais ir salierų prieskoniais, pamaišome ir dar šiek tiek pakepiname. Išjungiame ugnį ir palaukiame kol daržovės atvės. Tuomet jas sumaišome su silke. Valgyti rekomenduojama su virtomis bulvėmis.
Autorius: Ingrida
INGREDIENTAI:
šiek tiek bazilikų
2 vienetai morkų
šiek tiek salierų (prieskoniai)
2 vienetai svogūnų
50 gramų svogūnų (laiškai)
400 gramų silkių (filė)
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkę supjaustome mažais gabaliukais. Sutarkuojame morkas, smulkiai supjaustome svogūnų laiškus ir svogūnų galvutes. Į įkaitintą keptuvę įpilame aliejų, sudedame morkas. Morkoms šiek tiek apkepus įdedame svogūnus, galų gale dedame svogūnų laiškus. Viską pagardiname bazilikais ir salierų prieskoniais, pamaišome ir dar šiek tiek pakepiname. Išjungiame ugnį ir palaukiame kol daržovės atvės. Tuomet jas sumaišome su silke. Valgyti rekomenduojama su virtomis bulvėmis.