INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono
- 1 česnakų
- 1 vienetas morkų (didelės)
- 20 gramų svogūnų (laiškai)
- 1 vienetas silkių
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- 40 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas kečupo (švelnaus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morką nuskutame ir bulvių skustuku nugremžiame plačias plonas morkos juostas. Jas dedame į keptuvę su trupučiu aliejaus ir šiek tiek apkepame. Tada pabarstome cinamonu, druska. Silkės filė išilgai supjaustome į 4 juosteles. Paruošiame 4 silkės ilgio fermentinio sūrio šiaudelius. Dedame po du silkės ir fermentinio sūrio šiaudelius, 2 arba 3 svogūno laiškus, apsukti atvėsusiomis morkų juostelėmis. Šalia patiekiame džiovintas slyvas, įdarytas majonezu ir kečupu, sumaišytu su smulkintais česnakais.
REKLAMA