Silkės filė supjaustyti juostelėmis. Svogūnus nulupti, susmulkinti ir pakepinti keptuvėje su aliejumi. Svogūnams suminkštėjus sudėti pomidorų padažą, kubeliais supjaustytus agurkus, razinas, pasmulkintas slyvas, paskaninti prieskoniais, patroškinti dar apie 2-4 min. ir atvėsinti. Dėti silkės juosteles į silkinę arba dubenį ir ant viršaus sudėti patroškintą svogūnų ir uogų masę. Patiekti šaltą. Skanaus!
Autorius: Janina
INGREDIENTAI:
3 vienetai agurkų (marinuoti)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 sauja slyvų
4 vienetai svogūnų
50 gramų silkių
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
šiek tiek kvapiųjų pipirų (malti)
1 sauja razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkės filė supjaustyti juostelėmis. Svogūnus nulupti, susmulkinti ir pakepinti keptuvėje su aliejumi. Svogūnams suminkštėjus sudėti pomidorų padažą, kubeliais supjaustytus agurkus, razinas, pasmulkintas slyvas, paskaninti prieskoniais, patroškinti dar apie 2-4 min. ir atvėsinti. Dėti silkės juosteles į silkinę arba dubenį ir ant viršaus sudėti patroškintą svogūnų ir uogų masę. Patiekti šaltą. Skanaus!