INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 vienetas silkių (didelė)
- 1 valgomasis šaukštas acto
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas pomidorų pastos
- šiek tiek raudonųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Silkę nuvalyti, nuimti nuo kaulų, supjaustyti gabaliukais. Pabarstyti druska ir pipirais.
Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais.
Keptuvėje pakaitinti aliejų, sudėti pomidorų pastą, išmaišyti, supilti actą, cukrų, išmaišyti.
Gauta karšta tyre užpilti silkę su svogūnais ir pastatyti šaldytuve 2-3 valandoms.
REKLAMA