Iš išvardintų produktų pagaminti tešlą. Miltų dėti tiek, kad tešlą galima būtų kočioti. Palaikyti šiltai 30 min. Tešlą iškočioti, supjaustyti 2 cm pločio juostelėmis. Juosteles pavolioti tarp rankų, sudrėkinti vandeniu, pabarstyti sezamu. Dėti pagaliukus ant skardos, padengtos kepimo popieriumi. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 10 min. Tokie pagaliukai tinka kaip užkanda prie alaus, taip pat vietoje duonos prie sriubos ar salotų.
Autorius: Giedrė
INGREDIENTAI:
2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
šiek tiek sezamo sėklų
šiek tiek kvietinių miltų
1 stiklinė pieno (šiltas)
1 arbatinis šaukštelis druskos
1 valgomasis šaukštas aliejaus
šiek tiek prieskonių (itališki)
3 arbatiniai šaukšteliai mielių (sausos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš išvardintų produktų pagaminti tešlą. Miltų dėti tiek, kad tešlą galima būtų kočioti. Palaikyti šiltai 30 min. Tešlą iškočioti, supjaustyti 2 cm pločio juostelėmis. Juosteles pavolioti tarp rankų, sudrėkinti vandeniu, pabarstyti sezamu. Dėti pagaliukus ant skardos, padengtos kepimo popieriumi. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 10 min. Tokie pagaliukai tinka kaip užkanda prie alaus, taip pat vietoje duonos prie sriubos ar salotų.