Šernieną supjaustome mažais gabaliukais, paprieskoniuojam ir palaikom per naktį. Apkepinam, dedame į britvoną. Ant viršaus dedame bulves, cukinijos ir šiek tiek apkepintas morkas, supilame vyną. Viršų babarstome prieskoniais ir troškiname orkaitėje apie 1,30 min.
Skanaus.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
3 vienetai bulvių
2 vienetai morkų
šiek tiek baltojo vyno (sausas)
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių
1 vienetas cukinijos
1 kilogramas šernienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šernieną supjaustome mažais gabaliukais, paprieskoniuojam ir palaikom per naktį. Apkepinam, dedame į britvoną. Ant viršaus dedame bulves, cukinijos ir šiek tiek apkepintas morkas, supilame vyną. Viršų babarstome prieskoniais ir troškiname orkaitėje apie 1,30 min.