• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 200 gramų spanguolių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 200 g perrinktų bei gerai nuplautų spanguolių sumeskime 2-3 minutėms į verdantį vandenį (~3L), išgriebkime ir sutrinkime per sietą.
    Gautas sultis atidėkime, o tirščius supilkime atgal į vandenį ir dar 5-10 min. pavirinkime.
    Paskui iškoškime per dvigubą marlę, supilkime išspaustas spanguolių sultis ir pagal skonį pasaldinkime medumi arba cukrumi.
    Skanaus.

Autorius: Vincentas Sakas

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 200 gramų spanguolių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 200 g perrinktų bei gerai nuplautų spanguolių sumeskime 2-3 minutėms į verdantį vandenį (~3L), išgriebkime ir sutrinkime per sietą.
    Gautas sultis atidėkime, o tirščius supilkime atgal į vandenį ir dar 5-10 min. pavirinkime.
    Paskui iškoškime per dvigubą marlę, supilkime išspaustas spanguolių sultis ir pagal skonį pasaldinkime medumi arba cukrumi.
    Skanaus.

Autorius: Vincentas Sakas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų