INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 125 gramai margarino
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 70 gramų riešutų (smulkinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į dubenį suberkite miltus, riešutus, margariną, cukrų, druską ir išminkykite tešlą ir atšaldykite.
Iškočiokite volą, pjaukite po griežinėlį, dar pakočiokite rankose ir padarykite mėnuliuko formos sausainį.
Sausainius sudėkite į riebalais pateptą kepimo skardą ir kepkite orkaitėje iki ausinės rudos spalvos.
Sausainius pabarstykite cukraus pudra.
Autorius: Miglė
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 125 gramai margarino
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 70 gramų riešutų (smulkinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į dubenį suberkite miltus, riešutus, margariną, cukrų, druską ir išminkykite tešlą ir atšaldykite.
Iškočiokite volą, pjaukite po griežinėlį, dar pakočiokite rankose ir padarykite mėnuliuko formos sausainį.
Sausainius sudėkite į riebalais pateptą kepimo skardą ir kepkite orkaitėje iki ausinės rudos spalvos.
Sausainius pabarstykite cukraus pudra.
Autorius: Miglė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI