700 gramų sausainių (biskvitiniai, suvynioti su džemu)
15 gramų želatinos
300 mililitrų putojančio vyno
1 vienetas biskvitų (maždaug 1 cm storio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustykite kubeliais trečdalį persikų, o likusius sutrinkite. Persikų tyrę sumaišykite su šampanu bei cukrumi. Želatiną išbrinkinkite pusėje stiklinės šalto vandens, nukoškite, ištirpinkite karšto vandens vonelėje ir maišydami supilkite į persikų tyrę. Į gautą masę pabaigoje įmaišykite standžiai suplaktą grietinėlę ir likusius persikų gabalėlius. Padenkite maistine plėvele torto formą, į ją sudėkite biskvitinius sausainius taip, kad dengtų dugną bei šonus, ir supilkite kremą. Viršuje uždėkite biskvitinį lakštą, jį šiek tiek paspausdami, ir pastatykite paruoštą pudingą šaltoje vietoje, kad sustingtų. Prieš patiekdami apverskite ant plokščios lėkštės ir nuimkite plėvelę. Skanaus.
Autorius: Nastiušha
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus
420 gramų persikų (konservuoti)
450 mililitrų grietinėlės (35 % riebumo)
700 gramų sausainių (biskvitiniai, suvynioti su džemu)
15 gramų želatinos
300 mililitrų putojančio vyno
1 vienetas biskvitų (maždaug 1 cm storio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustykite kubeliais trečdalį persikų, o likusius sutrinkite. Persikų tyrę sumaišykite su šampanu bei cukrumi. Želatiną išbrinkinkite pusėje stiklinės šalto vandens, nukoškite, ištirpinkite karšto vandens vonelėje ir maišydami supilkite į persikų tyrę. Į gautą masę pabaigoje įmaišykite standžiai suplaktą grietinėlę ir likusius persikų gabalėlius. Padenkite maistine plėvele torto formą, į ją sudėkite biskvitinius sausainius taip, kad dengtų dugną bei šonus, ir supilkite kremą. Viršuje uždėkite biskvitinį lakštą, jį šiek tiek paspausdami, ir pastatykite paruoštą pudingą šaltoje vietoje, kad sustingtų. Prieš patiekdami apverskite ant plokščios lėkštės ir nuimkite plėvelę. Skanaus.