INGREDIENTAI:
- 3 vienetai agurkų (rauginti)
- 3 vienetai bulvių (virtos)
- šiek tiek cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek krapų
- šiek tiek krienų
- šiek tiek svogūnų (žalieji laiškai)
- 1.5 litro giros
- šiek tiek druskos
- 3 vienetai burokėlių (virti)
- 5 vienetai grybų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išmirkytus džiovintus grybus išvirti nedideliame kiekyje vandens.
Išvirtus grybus susmulkinti, užpilti grybų nuoviru ir supilti į didesnį puodą sriubai.
Sutarkuoti burokus, agurkus, supjaustyti bulves, svogūnėlius, suberti prieskonius ir tarkuotus krienus, jei reikia, įberti cukraus.
Užpilti šalta gira.
Autorius: Ingrita
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai agurkų (rauginti)
- 3 vienetai bulvių (virtos)
- šiek tiek cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek krapų
- šiek tiek krienų
- šiek tiek svogūnų (žalieji laiškai)
- 1.5 litro giros
- šiek tiek druskos
- 3 vienetai burokėlių (virti)
- 5 vienetai grybų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išmirkytus džiovintus grybus išvirti nedideliame kiekyje vandens.
Išvirtus grybus susmulkinti, užpilti grybų nuoviru ir supilti į didesnį puodą sriubai.
Sutarkuoti burokus, agurkus, supjaustyti bulves, svogūnėlius, suberti prieskonius ir tarkuotus krienus, jei reikia, įberti cukraus.
Užpilti šalta gira.
Autorius: Ingrita
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI