• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (padažui)
  • 1 sauja kedro riešutų
  • 1 arbatinis šaukštelis medaus (padažui)
  • 0.5 vieneto paprikų
  • šiek tiek salotų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus (padažui)
  • šiek tiek druskos (padažui)
  • 0.5 vieneto cukinijos
  • šiek tiek džiovintų bazilikų (padažui)
  • šiek tiek mairūnų (padažui)
  • šiek tiek raudonėlių (padažui)
  • šiek tiek rozmarino (padažui)
  • šiek tiek čiobrelių (padažui)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (padažui)
  • 1 sauja kedro riešutų
  • 1 arbatinis šaukštelis medaus (padažui)
  • 0.5 vieneto paprikų
  • šiek tiek salotų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus (padažui)
  • šiek tiek druskos (padažui)
  • 0.5 vieneto cukinijos
  • šiek tiek džiovintų bazilikų (padažui)
  • šiek tiek mairūnų (padažui)
  • šiek tiek raudonėlių (padažui)
  • šiek tiek rozmarino (padažui)
  • šiek tiek čiobrelių (padažui)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Salotų lapus suplėšome, išdėliojame lėkštėje. Cukiniją ir papriką supjaustome ir pakepiname aliejuje. Ant salotų lapų dedame apkeptas daržoves. Sumaišome padažo ingredientus su SANTA MARIA prieskoniais ir pašlakstome salotas. Kedro riešutus pakepiname sausoje keptuvėje ir pabarstome salotas.
    Skanaus!

Autorius: Jelena

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų