• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų salotų (įvairių mišinys)
  • 20 gramų pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 1 valgomasis šaukštas kedro riešutų
  • 20 gramų aviečių
  • 20 gramų dumplainių
  • 30 gramų sūris (kietasis)
  • 50 gramų žirnių (jauni (ankštys))
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus (graikinių riešutų)
  • 1 valgomasis šaukštas citrinų sultys
  • 1 arbatinis šaukštelis medaus
  • 1 žiupsnelis druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų salotų (įvairių mišinys)
  • 20 gramų pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 1 valgomasis šaukštas kedro riešutų
  • 20 gramų aviečių
  • 20 gramų dumplainių
  • 30 gramų sūris (kietasis)
  • 50 gramų žirnių (jauni (ankštys))
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus (graikinių riešutų)
  • 1 valgomasis šaukštas citrinų sultys
  • 1 arbatinis šaukštelis medaus
  • 1 žiupsnelis druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Per pusę perpjauti mažuosius pomidorus, žirnelių ankštis, dumplainius ir viską sudėti ant salotų mišinio
  2. Ant viršaus sudėti avietes bei plonomis riekelėmis supjaustytą kietąjį sūrį, pabarstyti pakepintais kedro riešutais
  3. Užpilui sumaišyti graikinių riešutų aliejų su citrinos sultimis, skystu medumi, druska ir pipirais
  4. Gautu užpilu pašlakstyti salotas

Autorius: Laima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų