• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas bulvių (traškučiai, pakeliuose)
  • šiek tiek krapų
  • 1 vienetas kukurūzų (konservuoti, skardinėse)
  • 2 vienetai morkų
  • šiek tiek porų
  • 300 gramų vištos filė
  • 3 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek majonezo
  • 200 gramų pievagrybių (marinuoti)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos filė nuplauti, nusausinti ir plonai išmušti. Išmuštą mėsą supjaustyti smulkiais šiaudeliais, pasūdyti, sumaišyti su šaukštu aliejaus ir apkepti įkaitintoje keptuvėje. Marinuotus pievagrybius nusausinti ir supjaustyti ketvirčiais. Kiaušinius kietai išvirti ir smulkiai sutarkuoti. Porą nuplauti ir suraikyti siauriais žiedeliais. Morkas išvirti, ataušinti, nulupti ir smulkiai sutarkuoti. Ant lėkštės dugno sudėti vištienos filė, aptepti plonu majonezo sluoksniu. Iš eilės dėti kitus produktus: morkas, grybus, porus, kiaušinius, kiekvieną sluoksnį aptepti majonezu, tada suberti konservuotus kukurūzus (jų majonezu tepti nereikia). Ant lėkštės kraštų aplink mišrainę viena arba dviem eilėmis išdėlioti bulvių traškučius, kad atrodytų kaip saulėgrąža. Mišrainę puošti krapais ir tiekti. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas bulvių (traškučiai, pakeliuose)
  • šiek tiek krapų
  • 1 vienetas kukurūzų (konservuoti, skardinėse)
  • 2 vienetai morkų
  • šiek tiek porų
  • 300 gramų vištos filė
  • 3 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek majonezo
  • 200 gramų pievagrybių (marinuoti)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos filė nuplauti, nusausinti ir plonai išmušti. Išmuštą mėsą supjaustyti smulkiais šiaudeliais, pasūdyti, sumaišyti su šaukštu aliejaus ir apkepti įkaitintoje keptuvėje. Marinuotus pievagrybius nusausinti ir supjaustyti ketvirčiais. Kiaušinius kietai išvirti ir smulkiai sutarkuoti. Porą nuplauti ir suraikyti siauriais žiedeliais. Morkas išvirti, ataušinti, nulupti ir smulkiai sutarkuoti. Ant lėkštės dugno sudėti vištienos filė, aptepti plonu majonezo sluoksniu. Iš eilės dėti kitus produktus: morkas, grybus, porus, kiaušinius, kiekvieną sluoksnį aptepti majonezu, tada suberti konservuotus kukurūzus (jų majonezu tepti nereikia). Ant lėkštės kraštų aplink mišrainę viena arba dviem eilėmis išdėlioti bulvių traškučius, kad atrodytų kaip saulėgrąža. Mišrainę puošti krapais ir tiekti. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų