Papildomai reikės „Pringles“ bulvių traškučių. Pirmas sluoksnis: virtos, stambia tarka sutarkuotos bulvės bei smulkinka vištienos filė, tepame majonezu. Antras sluoksnis: kepti svieste pievagrybiai (galima baravykų), tepame majonezu. Trečias sluoksnis: virti kiaušiniai, sutarkuoti stambia tarka, tepame majonezu. Ketvirtas sluoksnis: lydytas sūris, sutarkuotas stambia tarka, tepame majonezu. Penktas sluoksnis: virti kiaušinių tryniai sumaigomi šakute (šio sluoksnio majonezu tepti nereikia) ir jais gražiai apibarstome patiekalą. Juodąsias alyvuoges pjaustome į 4 dalis, apdėliojame salotas. Pagamintas salotas palaikome šaldytuve apie 12 valandų, prieš patiekiant ant stalo kraštus apdėliojame „Pringles“ traškučiais. Salotas kūriau ne aš, bet radau ir padariau dukrytės krikštynoms, stalą puošia super, be to dar ir skanu. Skanaus.
Autorius: Vita
INGREDIENTAI:
šiek tiek bulvių (virtos)
šiek tiek vištos filė (virta)
šiek tiek kiaušinių (virti)
šiek tiek majonezo
šiek tiek juodųjų alyvuogių
šiek tiek pievagrybių
šiek tiek sviesto
šiek tiek lydyto sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Papildomai reikės „Pringles“ bulvių traškučių. Pirmas sluoksnis: virtos, stambia tarka sutarkuotos bulvės bei smulkinka vištienos filė, tepame majonezu. Antras sluoksnis: kepti svieste pievagrybiai (galima baravykų), tepame majonezu. Trečias sluoksnis: virti kiaušiniai, sutarkuoti stambia tarka, tepame majonezu. Ketvirtas sluoksnis: lydytas sūris, sutarkuotas stambia tarka, tepame majonezu. Penktas sluoksnis: virti kiaušinių tryniai sumaigomi šakute (šio sluoksnio majonezu tepti nereikia) ir jais gražiai apibarstome patiekalą. Juodąsias alyvuoges pjaustome į 4 dalis, apdėliojame salotas. Pagamintas salotas palaikome šaldytuve apie 12 valandų, prieš patiekiant ant stalo kraštus apdėliojame „Pringles“ traškučiais. Salotas kūriau ne aš, bet radau ir padariau dukrytės krikštynoms, stalą puošia super, be to dar ir skanu. Skanaus.