Iki virimo pakaitinti vyšnių uogienę, sviestą bei vanilinį curų. Varškę stambiais gabalais sudėti į lėkštę ir užtarkuoti apelsino žievelės. Tuomet užpilti karštą padažą (jis turi varškę apsemti). Sveiki ir nuotaikingi pusryčiai prie kavos! Skanaus!
Autorius: EglėEglutė
INGREDIENTAI:
šiek tiek apelsinų (nutarkuota žievė)
100 gramų varškės
50 gramų sviesto
150 gramų uogienės
šiek tiek vanilinio cukraus (arba medus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iki virimo pakaitinti vyšnių uogienę, sviestą bei vanilinį curų. Varškę stambiais gabalais sudėti į lėkštę ir užtarkuoti apelsino žievelės. Tuomet užpilti karštą padažą (jis turi varškę apsemti). Sveiki ir nuotaikingi pusryčiai prie kavos! Skanaus!