Išsiverdame kiaušinius, perpjauname pusiau, atskiriame trynius (jie bus panaudoti įdarui). Išverdame burokėlį (jį galime panaudoti sriubai arba mišrainei). Kiaušinių baltymus merkiame į nuovirą, palaikome ant silpnos ugnies 5 min. ir nukeliame, laikome valandą nuovire. Ištraukti iš nuoviro kiaušiniai būna nusidažę rausvai. Pasigaminame įdarą: trynius, sūrį, smulkintą kumpį, krapus, česnako skiltelę sutriname trintuve, pagardiname druska ir pipiriukais. Dedame įdarą į baltymų vazeles, puošiame žalumynais ir štai žaismingas patiekaliukas jau paruoštas ! Tik nepadauginkite česnako.
Išsiverdame kiaušinius, perpjauname pusiau, atskiriame trynius (jie bus panaudoti įdarui). Išverdame burokėlį (jį galime panaudoti sriubai arba mišrainei). Kiaušinių baltymus merkiame į nuovirą, palaikome ant silpnos ugnies 5 min. ir nukeliame, laikome valandą nuovire. Ištraukti iš nuoviro kiaušiniai būna nusidažę rausvai. Pasigaminame įdarą: trynius, sūrį, smulkintą kumpį, krapus, česnako skiltelę sutriname trintuve, pagardiname druska ir pipiriukais. Dedame įdarą į baltymų vazeles, puošiame žalumynais ir štai žaismingas patiekaliukas jau paruoštas ! Tik nepadauginkite česnako.