Varškę gerai ištriname su cukrumi, druska ir kiaušiniais. Sudedame miltus ir gerai išmaišome. Šaukšto pagalba formuojame varškėčius ir apvoliojame miltuose. Kepame įkaitintame aliejuje. Padažui imame 200 g grietinės, 1 šaukštelį vanilinio cukraus, 1 šaukštą cukraus ir gerai išplakame. Skanaus.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai cukraus
2 vienetai kiaušinių
4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
500 gramų varškės
šiek tiek druskos
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Varškę gerai ištriname su cukrumi, druska ir kiaušiniais. Sudedame miltus ir gerai išmaišome. Šaukšto pagalba formuojame varškėčius ir apvoliojame miltuose. Kepame įkaitintame aliejuje. Padažui imame 200 g grietinės, 1 šaukštelį vanilinio cukraus, 1 šaukštą cukraus ir gerai išplakame. Skanaus.