Dar reikės: 6 obuolių 1 citrinos žievelės 0,5 stiklinės cukraus 100 g sviesto brendžio
Obuolius supjaustyti į keturias dalis. Išimti seklalizdžius. Keptuveje ištirpinti sviestą, sudėti cukrų ir 3 min pakepinti. Po to sudėti obuolius, įtarkuoti citrinos, apšlakstyti brendžiu ir apie 5min pakaitinti. Masei atvėsus, iš tešlos suformuojame keptuvės dydžio apskritimą. Jį uždedam ant obuolių. Kepam orkaiteje apie 25 min. Prieš patiekiant, apverčiame. Skanus šiltas su ledais.
Autorius: Rimantas
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai cukraus
100 gramų margarino
1 vienetas kiaušinių (trynys)
1 stiklinė kvietinių miltų
1 valgomasis šaukštas vandens
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dar reikės: 6 obuolių 1 citrinos žievelės 0,5 stiklinės cukraus 100 g sviesto brendžio
Obuolius supjaustyti į keturias dalis. Išimti seklalizdžius. Keptuveje ištirpinti sviestą, sudėti cukrų ir 3 min pakepinti. Po to sudėti obuolius, įtarkuoti citrinos, apšlakstyti brendžiu ir apie 5min pakaitinti. Masei atvėsus, iš tešlos suformuojame keptuvės dydžio apskritimą. Jį uždedam ant obuolių. Kepam orkaiteje apie 25 min. Prieš patiekiant, apverčiame. Skanus šiltas su ledais.